Jogi nyilatkozat

Kajári Márta szerző a tulajdonosa a honlapon található bármely szöveggel, képpel, hanggal és egyéb anyaggal kapcsolatos szerzői jognak és más szellemi tulajdonjogoknak. Az oldal tiszteletben tartja a szerzői jogokat és az oldalon engedély nélkül nem használja mások szellemi termékeit és tudatosan nem sérti meg az idevágó jogszabályokat. Ha ennek az ellenkezőjét tapasztalod, kérlek, haladéktalanul értesíts bennünket, hogy a jogsértést mielőbb megszüntethessük.

 

Jogosult vagy a bolt.bigyibogyo.com honlapját olvasni, arról nyomtatással, adathordozóra történő letöltéssel másolatot készíteni, a webáruházban vásárolni, de csak kizárólag személyes jellegű, magán- és nem kereskedelmi célra. Tilos a honlap bármely részének másolatát eladni anyagi haszonszerzés céljából, továbbá kizárólag a tulajdonos, Kajári Márta hozzájárulásával lehetséges a honlap bármely részének, a vásárolt termékek (minták) megváltoztatása vagy más műbe, publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár nyomtatott formában. Az itt leírtakon kívül Kajári Márta semmilyen más felhatalmazást, jogot nem engedélyez a honlapjával kapcsolatban.

 

A honlap tulajdonosa fenntartja magának a jogot arra nézve, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, előzetes figyelmeztetés nélkül, bármilyen változtatást, javítást, módosítást végezzen honlapján.